Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

søndag 8. april 2012

9 herlige påskedager på hytta!

Vi hadde gledet oss veldig til mange sammenhengende dager på hytta, og jammen gikk de fort! Vi skulle ikke jobbe så mye, men slappe av, gå skiturer, få besøk og kose oss masse. Det gjorde vi!  :)
Vi kom oss så å si i mål med lys og vann. Flere ledpærer var kjøpt inn, og lysskinner ble montert på kjøkken og bad. Det ble vann i kranene på de to rommene, og det var nære på at det ikke ble varmt vann også.  Vi skal på hyttemessa i Trondheim til helga, og da skal vi forhøre oss litt om vannvarmeren. Det er mulig den må ha egen gassflaske, og at det opplagte kobberrørsystemet ikke er godt nok?


Det ble godt arbeidslys med 2 x 2,4 watt ledpærer over kjøkkenbenken.  Med vann i kranen ble oppvasken   tatt med et snev av arbeidsglede...!  :)


Lys og vann ble det på badet også. Vannkanna skal gjemmes bak et forheng - kanskje finner jeg et nytt elgstoff??  Kobberrøra skal dekkes over med et par plankebord, slik at det blir ei smal hylle som f.eks. dusj- og sjampoflaska kan stå på.


Har vist bilde av vaskestolen tidligere også, men med lys fra taket (2,4 watt ledpærer) fikk den liksom en finere lyssetting, etter min mening. :)  Mobildekninga er heller skral i store deler av hytta, men her i vinduskarmen trives signalene utmerket.


Kveldsstemning utenfor hytta. Det kan se ut som vi har flombelysning inne, men her lyver bildet en del, altså! Det er kun stearinlys som er tent.

7 kommentarer:

 1. Så fint det ble med lys rundt om kring! Ble nysgjerrig på gardinene over "mobilkarmen". Aplikert med troll????

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lise, og takk for skryt! :))
   De gardinkappene sydde jeg da mine foreldre kjøpte hytta for 13-14 år siden. De er i lappeteknikk, og applikert med trollmotiv, ja. Fant motivene i bl.a. malebøker. Har link til webshot'en min her, hvis du vil se litt nærmere på dem (håper linken virker!):
   http://home-and-garden.webshots.com/photo/1181523203056797798vSDOrn

   Brukte bare fire kappedeler på det vinduet.
   Mvh Liv

   Slett
  2. Ser ut som at adressen må kopieres og limes inn, ja....

   Slett
  3. Nå lo jeg litt for meg selv -sett dem før! Via Norsk quiltegruppe! Kappene er kjempefine! -som alt det andre du syr!

   Slett
  4. Tusen takk, Lise! :)) Lenge siden jeg har lagt inn bilder i webshot'en nå. Syr lite for tida, og jeg glemmer å legge inn det lille jeg lager.

   Slett
 2. Det er godt med godt arbeidslys ja :-) Har dere strøm på hytta? Jeg har solcelle men det er greit det å nå som ledlyset har kommet. De trekker nesten ikke strøm og lyser godt.
  Dagen i påsken fløy avgårde men det er vel gjerne sånn når man har det koselig :-)
  Klem
  Brit Eva

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har også solcellebanel, Brit Eva, og det fungerer da godt, det! Blir nok ikke strøm i vårt hytteområde med det første, ser det ut til. Sparer masse solcellestrøm med ledpærer, og teller nå litt på knappene om vi skal kjøpe 12 volts led-TV eller ta i bruk en led-TV vi har fra før, og omformer/aggregat. Mange muligheter!
   Ja, påskedagene fløy, og vi hadde det kjempefint! :)

   Slett