Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

tirsdag 13. mars 2012

Fjell og snø må vike for sol og strand!

Nå pakker vi kofferten i stedet for sekken, for det er kun få dager igjen til destinasjon Puerto Rico! Fredag er vanligvis pakkedag, så det er vi vant med. Men denne gangen er det bikini og solkrem som pakkes ned!  :)
Vi tok en dagstur til hytta sist søndag. Søkkblaut, sier du!  Hadde vi ikke hatt hytta, hadde vi ikke kommet oss utenfor stuedøra denne dagen. Det var bare såvidt vi kom oss fram til parkeringsplassen på fjellet - Volvo'en sleit ganske hardt for å få oss opp i en blanding av slaps og isføre.

Jeg fikk malt litt denne dagen også!  Overkøya på Hannas rom fikk to strøk, og veggen på vårt soverom ble ferdigmalt. Praktisk med vannbasert maling - på ett par timer fikk jeg malt begge strøkene. Fòring og listverk rundt soveromsdøra nå, så er jeg ferdig med alt som heter maling!  Trur eg....

Lars fikk ferdig nesten hele gassrørsystemet denne dagen.  Nå mangler kun en liten gummislange fra kjøleskapet og bort til "sentralanlegget".  Det gjelder å ha riktig dimensjon på slike slanger, og det hadde vi ikke. Neste gang skal han lage hull i veggen til avgassrøret, så om ikke lenge blir det varmt vann i springen og kald mat i kjøleskapet!

Vi kommer hjem neste fredag, og allerede lørdag blir det ny hyttetur.  Har mye å se fram til nå!!  :))


1 kommentar: