Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

fredag 27. april 2012

Denne helgas planer.....

....går ut på å male resten av hytta utvendig. Til tross for en lang høst, rakk vi ikke å male siste langveggen. Halvparten av den veggen er under tak, så det kan egentlig bare regne så mye det vil.  Men yr.no spår ikke så verst vær, så vi har håp om å få hele hytta tjærebrun denne helga.

Lars har vært i Trondheim og reklamert på vifta til doen.  Flere teorier ble brakt på bane, som f.eks. at vifta sikkert hadde en sensor som vurderte behovet for lufting (!). Den tror jeg ikke helt på. Uansett så må en ny del sendes fra Oslo, dermed blir det ingen vifte denne helga heller.

Håper å få igang gassvannvarmeren snart!  Det trengs gassregulator som kan levere 4 kg gass pr. time, og da blir den vanlige regulatoren for liten. Tykkere ledninger (4 kvadrat) er anskaffet, så nå slipper vi forhåpentligvis det discolyset for hver gang vannpumpa går! Ledningene som ble montert for 14 år siden, er nok ikke dimensjonert for dagens fasiliteter....

Jo, det blir litt pussel på hytta denne helga også, men det er greit nå, siden vi (eller mest jeg)  ikke tar sjansen på å gå på ski over vannene lenger, og det ellers er for mye snø til å gå på beina i nærområdet. God helg!  :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar