Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

søndag 22. april 2012

Nok ei helg er over.....

....og den har vært kjempebra!  Fikk på plass den nyinnkjøpte Sepralett Villa, etter at Lars mer eller mindre bar den opp de 1200 metrene fra parkeringsplassen.  Eska den lå i var litt for stor til akebrettet. Men den kom altså på plass!  Vifta ble koblet til strømmen, og du verden, så stille den gikk!  Men etter ett par minutter ble det litt for stille.....   Den sluttet å virke....  :(  Vi fikk den igang igjen etter en liten pause, men på nytt takket den for seg. Uff, så kjedelig!!  Heldigvis slipper vi å frakte hele doen ned til reparasjon - den lille vifta var lett å få ut.  Her er doen montert på badet:


Jeg ble ikke helt fornøyd med de lyse lingardinene jeg sydde i høst.  Vinduene ble litt "mette" når de hang på begge sider.  Lita stue, mye gardin. Derfor sydde jeg disse rullegardinene, som jeg ble adskillig mer tilfreds med.


Det er satt ut ca. 700 reinsdyr på fjellet "vårt", og idag fikk vi dem nesten helt inn på verandaen.  Her står jeg like utenfor hytta og fotograferer.2 kommentarer:

 1. Så kjedelig da, når ting ikke virker. Men bra dere slapp å ta med doen helt ned igjen...

  Rullegardinene dine ble kjempefine:)
  Enig med deg at vinduene ble "lettere".

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Merete, det var kjedelig, men vi håper å få tak i ny vifte før helga. Gassvannvarmeren fungerer heller ikke, men det viser seg at den får for lite gass, og vi må bytte ut regulatoren. Det er en smal sak, egentlig. Man lærer etterhvert! :)
   Trivelig at du er enig med meg ang. rullegardinene! Jeg så det allerede da jeg hang opp sidegardinene, at dette ble litt for mektig, til tross for at de var lyse. Rullegardinene kunne gjerne hatt linfarge, men jeg syntes jeg måtte bruke opp stoffet jeg hadde tilgode.

   Slett