Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

lørdag 14. april 2012

Hyttemesse i Trondheim

Der har vi vært idag.  Det var fort gjort å gå innom stand'ene som hadde med hytte å gjøre. Det var en kombinert hytte- og sommersportsmesse, der spesielt sykler var viet mye plass.  Men vi fikk god hjelp til det vi var på utkikk etter, spesielt hos Elektro salg as.  Denne doen ble bestilt til hytta:

En Separett Villa 9010, for 12 volt. Har bare såvidt gløttet på dette produktet i Sunwind sin katalog, men bladd fort forbi. Om selgeren var rågod og vi lettlurte, vet jeg ikke helt, men jeg tror faktisk ikke det! Ingen hull å grave under hytta, kun ett par småhull i veggen for lufting og urinslange. Et luktfritt, enkelt og rimelig alternativ som vi gjerne vil prøve.

Mannen min har ment at vi burde isolere og gjøre den eksisterende utedoen litt mer innbydende enn den er idag, og klare oss med portapotti'en til nattebruk. Men nå fikk pipa en annen låt, skal vite!  Han ble minst like engasjert som meg, og til neste helg håper vi å få den på plass på hytta!

Hjemmehelg nå pga mange ulike aktiviteter, men neste helg, DA....!  :))))

3 kommentarer:

 1. Jeg har sånn do inne på hytta mi, er så fornøyd med den! Men vi er nøye med å ta ut bøtten med bimmelim og setter den i uthuset med lokk på når vi ikke skal være der ei på ei stund. viss dere lar bøtta stå i doen så må dere huske at viften alltid står på :-) Lukter ikkenoe, men lønner seg å ha ventil på rommet den skal stå. Lykke til :-)
  Klem
  Brit Eva

  SvarSlett
 2. Kanskje denne kan være et alternativ til utedoen, ja! Har veldig lyst til å ha do inne. Men er redd for at det skal lukte. Men i følge Brit Eva høres det jo ut som det ikke gjør det!

  Takker for tips!

  SvarSlett
 3. Takk for tilbakemeldinger! Jeg trodde nesten ikke på det selgeren sA; det var jo nesten for godt til å være sant. Vi spurte etter do på hytta, og han pekte ut denne for oss, nevnte ikke forbrenningsdo før vi spurte. Han har en Separett sjøl, og ville ikke ha bytta den ut til fordel for forbrenningsdo. Vifta gjør jo en stor del av jobben når det gjelder lukt, og det er nok lurt som du skriver Brit Eva, å ta ut bøtta når man drar. Selgeren sa vi kunne slå av vifta, og sette lokket på bøtta. Dere skal selvfølgelig å vite om hvordan det går! Største utfordring nå er å få doen opp på hytta - uvisst hvilket føre det er nå til helga. Ikke helt greit å få den opp i ryggsekken heller...! ;)

  SvarSlett