Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

søndag 27. januar 2013

Skøyter, pølsegrilling, måneskinnstur og hyttekos!

Jeg har laget en side på Facebook for oss som har hytte i "nabolaget vårt" på fjellet.  Vel, det dreier seg sikkert om mer enn 40 hytter, så "nabolaget" er både vidt og stort.  Trodde ikke man måtte være Facebook-venn med de jeg ønsket inn i gruppa, men sånn er det altså.  Men det viste seg å ikke være noe problem, for de andre er flinke til å "verve".  Sida har vært oppe og gått ca. halvannen uke, og allerede er det god respons på den.

Denne Facebook-sida resulterte i at en hyttenabo tok initiativ og inviterte til skøyte- og båldag ved tjønna vår!  Været kunne vært bedre - det var litt vind og overskyet.  Men vi talte rundt 40 stk med smått og stort! Mange hadde med skøyter, og til tross for noen cm nysnø, var det ypperlig skøyteis.  Naboens bålpanne ble behørig innviet med pølsegrilling og kos.  Supert tiltak, som nok ikke hadde kommet i stand uten Facebook, og i et sånt omfang!  Bildet er tatt på en liten haug overfor vannet.

Til tross for skyer og vind på dagen, ble det vindstille og skyfritt om kvelden.  Og med fullmånen rett om hjørnet, ble det en aldeles nydelig kveld.  Den var som skapt til en kveldstur!  Vi gikk uten ski og hodelykt over isen og området rundt, for det var skare under nysnøen. Noen få minusgrader, og vi hadde liten lyst til å gå inn og legge oss!

Ytterdøra er lei å få åpne og stenge om vinteren. Hytta rører på seg over telen, og det virker inn på døra. Om sommeren er den helt grei.  Men idag tok Lars av døra, og høvlet vekk noen millimeter i overkant. Joda, vi fikk igjen døra og fikk låst den, men bra ble den ikke.  Lurer på hvordan den blir når telen er borte, og hytta roer seg igjen. Blir vel god lufting, da....  :(


5 kommentarer:

 1. Det var ikke dumt) kanskje en idé når hyttefelt "vårt" blir ferdig)

  SvarSlett
 2. Så koslig å kunne samlast! Ein god ide med en slik gruppe :)

  SvarSlett
 3. Så lurt! Hyttene mine ligger ikke akkurat i et hyttefelt men noen naboer er det da. Kanskje jeg skulle prøve? Alltid koselig å ha naboer man kan finne på litt med om man ønsker. Takk for tips og tusen takk for fine ord på FB siden til Hytteliv, blir nesten litt blyg jeg!

  SvarSlett
 4. I vår "hyttegrend" har det vært et generasjonsskifte de siste årene, slik at mange av oss er i vår "beste" alder! Trivelig å utveksle idèer, høre om vær- og føreforhold, initiativ til dugnad osv. Verdt å prøve å lage ei slik Facebook-gruppe, i alle fall!

  Gry, jeg synes sånn om bloggen din, og da sitter go'ordene løst! Håper du ikke synes det blir altfor mye av det gode! Men "Hytteliv" er helt enig med meg! :D

  SvarSlett