Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

tirsdag 1. januar 2013

GODT NYTT ÅR!1. januar, sola har snudd, og det går nå raskt mot lysere dager!  Å ha så mange nye dager framfor seg i et splitter nytt år, er bare så herlig å tenke på!  :)

13 dager etter ryggoperasjonen, spente jeg på meg skiene og ble med Lars på hytta. Han var temmelig skeptisk til denne turen, men det var ikke jeg.  Det skal mye til for at noe skal ødelegges, og jeg skal jo holde meg i bevegelse.  Nå må det sies at terskelen for å måtte snu på parkeringsplassen var lav.  Lite snø, oppgått løype og slakt og "ufarlig" terreng gjorde sitt til at det ble en helt uproblematisk tur til hytta denne flotte, første dagen i 2013.

"Testen" vår med å legge noen ølbokser i en isoporkasse med lokk, lyktes delvis. Med ned mot 20 blå den siste måneden, var det spennende å se om boksene var like hele.  Det vi ikke var oppmerksomme på, var at en av boksene inneholdt alkoholfritt øl.  Det var denne det var lekkasje på. De tre andre hadde forandret litt på fasongen, men var hele.

Eller så alt helt greit ut. Glemte å ta ned ei lykt som hang ved inngangsdøra sist vi var på hytta, men den var like hel, til tross for kraftig vind i jula.

Vi var på hytta kun ett par timer, og rakk å få opp et tosifret antall varmegrader.  Det lå på 0 både ute og inne da vi kom.  Håper på ei ordentlig hyttehelg snart!

Bildet er tatt av vår Hanna da hun var 10 år!  Kjempebra bilde, synes vi!  :D

6 kommentarer:

 1. Godt nytt år! Så fint å høre at du allerede er på farten igjen ;-) Ikke bli overivrig da ....

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hilsen! :) Håper og tror jeg klarer å lytte til kroppen, og begrenser der jeg må...! Men skituren gikk helt greit, ingen glipptak eller fall, og jeg tror det gjorde godt for min støle muskulatur, dette. Gleder meg til neste tur! :)

   Slett
 2. Du er ei tøff dame som legger ut på ski kort tid etter operasjonen. Hyttetur på to timer går helt fint. Sånt gjør vi og! Ønsker deg en ordentlig hyttetur med det første.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Mari Ann! :) Det gikk som sagt veldig bra å gå på ski til hytta. Hadde det vært lengre og brattere terreng, hadde jeg selvfølgelig holdt meg hjemme. Dette var ikke verre enn en spasertur på vinterføre! Ser ut til at vi kommer oss på hytta siste helga i januar, og jeg gleder meg stort allerede! :D

   Slett
 3. Du e sprek! Beundringsverdig! Vi kjørte oss en tur på hytta mi like før jul, det er sjelden vi kjører bil dit i den tia. Men med den rare vinteren og lite snø så gikk det fint. Fikk redda hjem rødvin som hang i ett vinstativ på veggen, den ene korken hadde gått opp litt og det lå en liten dam på gulvet. Puta har jeg kjøpt hos Jotex, så triveli at du likte den ��Godt nytt år Liv ��

  SvarSlett
 4. Takk for kommentaren, Brit Eva! :) Zaloflaska og håndsåpa så litt merkelig ut også, men innholdet ser ut til å kunne brukes. Klorin og salmiakk fløt like godt i flaskene. Håper ikke rødvinen laga flekk som det ikke går an å få bort, da!
  Liker puta di veldig godt, men fant den ikke online på Jotex nå.

  SvarSlett