Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

torsdag 6. desember 2012

Ei annerledes jul.....

.....blir det hos oss i år. Hadde planer om å komme oss til fjells ei helg i desember, likeså en tur i romjula, men det blir det ikke noe av. Et nytt prolaps i ryggen (ble operert for 2,5 år siden) setter en stopper for det 19. desember skal jeg opereres på nytt, og da blir det noen uker med andre aktiviteter enn å ordne til juleselskap og hytteturer.  Naturligvis skal jeg ikke bruke ukene på sofaen, men denne gangen skal jeg tenke mer på meg sjøl, og ikke planlegge noe som blir i meste laget.  Regner med at jeg må utsette skigåing til jeg er helt restituert. Var kanskje litt uvøren etter forrige operasjon.  Hadde da gått så lenge med smerter, at det ble en ny hverdag for meg da smertene var borte. Det var så godt å kunne gjøre ting jeg ikke hadde gjort på lenge!  Jeg skal ta signalene på alvor, og legge alt til rette for at jeg skal bli så bra jeg kan!

Siden det tegner til å bli lite hytteblogging framover, vil jeg ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år!  :)

7 kommentarer:

 1. Da vil jeg bare ønske deg lykke til og en riktig god jul til deg og din familie. Synd at det blir lite blogging nå når du får "god tid".Kanskje du kan utvide tema på bloggen? Jeg besøker deg med jevne mellomrom.
  Julehilsen fra Oliv

  SvarSlett
 2. Uff så uheldig! Håper operasjonen går fint. Klem

  SvarSlett
 3. Takk for hilsner! Jo Oliv, jeg kunne kanskje ha utvidet temaet litt... Nesten litt tamt å ikke ha så mye å skrive om når det gjelder oppussing av hytta lenger. Det neste som skjer med den, er utvidelse av terrassen. Veldig koselig at du ser innom av og til! :)

  Brit Eva, jeg satser på at ryggen blir bra etterpå denne gangen også! :)

  SvarSlett
 4. Ønsker deg lykke til med operasjonen og god bedring! Viktig å lytte til kroppen å la den bli heilt frisk før den presses! Håper de får ei fin juletid, sjølv om den blir litt anna enn det som var planen!

  SvarSlett
 5. God beding! Ta vare på deg sjøl! Ønsker deg ei riktig god jul!

  SvarSlett
 6. Takk for gode ønsker! Jeg gjør det jeg greier nå før operasjonen, så blir det jul uansett! Dessuten kommer min mor og vasker golvene før høytida. :)

  SvarSlett
 7. Ønsker deg god bedring.Ryggproblemer og prolapser er no herk..

  Lag deg en ny blogg hvor du kan gjøre andre ting enn på hyttebloggen kanskje?
  Ha en fin uke.

  Mvh Wenche

  SvarSlett