Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

tirsdag 1. mai 2012

Badesesongen er igang!

Vi skriver 1. mai, og Lars tok sitt første bad i vannet ved hytta! Han klarte riktignok ikke å dukke...!  Vi hadde ikke med graderstokk, men bildet taler sitt tydelige språk om at det var kaldt nok. Da mener jeg selvfølgelig isen bare noen cm unna...!  ;)

Lars glemte igjen lommeboka si da vi var på hytta sist helg, så vi måtte opp igjen idag for å hente den.  Det passa bra i det flotte været vi hadde idag!  Vi skulle også ha vært hjemme og ordna litt i hagen, men  lommeboka måtte han jo ha....  :)


Dette er bilde av vannet "vårt".  Det ligger ca. 70 meter fra hytta, og er altså blitt et yndet badested for Lars! Det er veldig fint der ved odden, og stedet er valgt ut blant "20 på topp" i Levanger kommune. Det kommer derfor en del folk for å skrive navnet sitt i ei bok, for så å være med i trekking av gevinster, bl.a.

Det ble noen rolige og fine timer ved hytteveggen idag.  :)

2 kommentarer:

  1. Så fint det ser ut der:)

    SvarSlett
  2. Takk, Merete! Ja, vi er godt fornøyd med omgivelsene rundt hytta! Å sitte og se utover det blikkstille vannet en sommerkveld, der kun en mygg (helst ikke flere!) bryter stillheten med vingesuset, er virkelig helsebot! Ser fram til slike stunder igjen! :)

    SvarSlett