Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

søndag 6. mai 2012

Lynkjapp hyttetur

Det tar ca. 50 minutter fra vi setter oss i bilen hjemme til vi er framme på hytta, sommer som vinter. Vi dro hjemmefra kl. 15 idag, og var hjemme igjen kl. 19. Det sier seg sjøl at vi fikk ikke gjort stort på denne korte tida. Det vi egentlig mente å gjøre, var å sette igang vifta til doen, som vi fikk i posten fra Oslo denne uka. Og mannen satte vifta i.  Men hvor var ledningen? Nei, hvor hadde vi nå lagt den?  Hmmm.....  Hvilken ledning var det han hadde sett i bagasjerommet på bilen i går....? Det kunne vel ikke være....?!  Det fikk vi ikke svar på der og da, for vi hadde ikke tid til å gå ned til parkeringsplassen og tilbake igjen, siden det allerede var blitt ettermiddag.

Ny utelykt ble montert. Den gamle tålte ikke å skiftes lyspære på - skruene smuldret i stykket da vi forsøkte å få ut pæra.

Så ble det nylaga soppbildet hengt på plassen sin over sofaen.


Blir liksom "aldri" fornøyd med veggen i sofakroken!  Nå har jeg prøvd forskjellig, både av lyslykter og bilder, så får vi se hvor lenge dette kommer til å henge!  Ser nå at det kanskje kunne vært mørkebrun kant rundt bildet i stedet for det grønne.  Eller....?


Bildet er applikert med små stoffbiter, som er sydd med tette symaskinsting med stoppefot. Så har jeg brukt stoppefoten til å "tegne" gras og andre detaljer. Inspirasjon hentet fra Anne Beier Finnestads bok "Hjertefryd av symaskinlyd".

Og ledningen?  Jo, den lå i bagasjerommet i bilen...

2 kommentarer:

  1. Så fint sopp-bildet var. Jeg snes det var fint med grønn kant som kontrast til det brune i veggen, men det er jo en smaksak. Jeg liker farger!

    SvarSlett
  2. Takk for trivelig kommentar! :) Det hjelper å få andres syn på saker og ting - det får nå være greit med den grønne ramma! :)

    SvarSlett