Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

mandag 28. mai 2012

Pinsehelg i all slags vær

Pinsa er over, og jeg kan vel trygt si det ble den fineste pinsehelga jeg kan huske å ha hatt. Stort sett sol og varmt, men idag fikk vi alt slags vær ~ sol, regn, hagl og vind. Vi jobbet ikke så mye, men fryda oss over godværet og besøk. Nå er hytta tjærebrun over det hele, og ei vindskie og en vindusomramming ble egghvit. Slik ser den ene kortveggen ut nå:Pinseaften ble feiret med grillmat og bålbrenning. Maten ble tilberedt på grillen, for bålet bestod av bar fra furuene vi hogg rundt påsketider, og egna seg dårlig til matlaging. Vi tente visst pinsebål på vegne av alle rundt Sagtjønna, for vi røykla hele området. Som det tydelig kan sees, er ikke bordet og benken ferdig ennå, men understellet får duge med glassplate på.Sola har gått ned ved hytta vår, men i bakgrunnen sees blikkstille Sagtjønna. Man kan nesten undres over om det er vann der eller ikke på bildet.  Vi nyter denne utsikten så mye vi kan - vendte den ryggen for fotografens skyld.  :)


Andre pinsedag kom skyene, regnet og hagla. Heldigvis var det tint på et blunk, men jeg kan ikke akkurat si jeg er begeistret over hagl på denne tiden av året....


Her skal grillhytta stå.  Lars har snekra sammen noen lekter, for å finne ut hvor han skal plassere hjørnepilarene. Det var grunnere enn han trodde, så det kan hende at de medbrakte gjerdestolpene får andre oppgaver, så blir det støpte pilarer i stedet.


Ei flott pinsehelg er over ~ nå gleder jeg meg bare til neste hyttetur!  :)2 kommentarer:

 1. Tusen takk for kommentarer på bloggen, slike tilbakemeldinger fornyer motivasjonen for blogging, takk!

  Jeg fryder meg over å følge med på hyttelivet og denne hytta siden den ser så lik ut den vi har på Sandoren. Vi beisa for to år siden også i tjærebrun og med egghvite vindskier.

  Blir sikkert kjempekoselig med grillhytte da! Deilig å få kosa seg litt på hytta også og ikke bare jobbe med prosjekter.

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 2. Takk for kommentaren, Gry! :) Du er så flink med bildene og teksten i bloggen din! Ble veldig fornøyd med tjærebrun og eggehvit!

  Grillhytta blir et viktig tilskudd til selve hytta, siden den rommer mange samtidig. Flere har meldt ifra om at de gjerne hjelper til med å få den opp, og det er kjempebra! Fint vær og dugnad er jo en veldig god kombinasjon! :)

  SvarSlett