Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

onsdag 5. oktober 2011

Gasskjøleskap, -komfyr og -vannvarmer

Sist helg bar vi opp kjøleskapet og komfyren. Var på Byggmakker på Levanger og kjøpte fra Sunwind. Kjøleskapet er på 154 liter, inkludert 25 liters fryseboks. Kanskje litt i største laget, men så kommer vi nok ikke til å angre på at vi kjøpte for lite kjøleskap heller!  :)

Komfyren ble en Chef hvit på 50 cm.  Veide litt for og imot bredere komfyr, men kom fram til at 50 cm holder. Dessuten var det denne de hadde på lager, 60 cm måtte bestilles.  Nå hadde vi bilhenger klar, og det passet godt å få fraktet opp komfyr og kjøleskap denne helga, så....!

Lars kom igang med røropplegget. Fikk kappet kobberrørene og satt på T-stykker. Fikk en nokså lang tenkepause når han kom til vannvarmeren. I bruksanvisninga står det at avgassrøret må kobles til en skorstein!  Vel har vi skorstein, men det passer så absolutt ikke å sette på et ekstra hull på den akkurat DER!  På Hyttetorgets nettside står det imidlertid at man avgassrøret må føres vertikalt over tak eller skrått gjennom vegg - noe man absolutt ikke skal gjøre i følge bruksanvisninga som var med varmeren.....  I kjøleskapets bruksanvisning står det at man IKKE må gi barn ispinner rett fra fryseren, så man er VELDIG føre vàr, det må jeg si.....!

Var på Ikea mandag, og fikk tak i diverse hytteting der. F.eks. knotter til kjøkkeninnredninga (kr. 9,50 pr knott er BILLIG!!!), hyller og knagger til kjøkkenet, servant og kran til "badet". På Gardinbrygga kjøpte jeg et alldeles herlig stoff med elgmotiv på!  Den gardina skal henge i badevinduet. Skal ta bilde når den er hengt opp! Løkkebånd til stuevinduene ble også kjøpt, så nå er det bare å klippe og sy i 16 meter kremfarget lin.

Det blir heldigvis ny hyttehelg om ett par dager!  :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar