Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

mandag 17. oktober 2011

Ei fin hyttehelg! :)

Vi fikk tre fine dager på hytta denne helga. 12-åringen fikk være med søskenbarnet sitt på årets siste bobiltur til Østersund, så vi voksne kunne med god samvittighet jobbe på hytta.

Fredag kveld kom Lars opp med tømmermannspanel som skulle settes opp mellom badet og soverommet. Fint panel, men det må nok stå til våren/sommeren før det males, for det måtte være temmelig ferskt. Ble nesten seig på hendene etter å ha tatt i det.  Håper det ikke sprekker opp mer enn hva fint er!
Lars var ivrig, og fikk opp veggen på ene siden av stenderne. Han fikk det kappet i riktig lengde på ByggMix, så det var bare å spikre det fast.  Men han hadde feilregnet litt på mengden, så lørdag formiddag dro han ned fra fjellet for å kjøpe mer.  Da ble det også med noen kvadrat med gulvbelegg.  Jeg har hele tida sett for meg flismønstrete gulvbelegg i gangen og det som egentlig skulle bli bad.  Nå ble jo badet soverom i stedet, og for å gjøre det hele temmelig enkelt, legger vi nå samme belegg i hele hytta. Nye trillebårlass med materialer skulle opp.  Været var veldig fint hele helga, men det er nå på grensen til å være for vått på stien til å bruke trillebår.  Flere ganger kjørte vi oss fast i løst underlag.

Kjøkkenet er nesten ferdig.  Benkplatene er oljet to ganger, komfyren og kjøleskapet står på plass. Håndtak/knotter er montert, og ett par hyller og ei stang ble satt opp søndag.


Koselig å få på plass litt ting og tang også!  Rør til vann og gass er ennå ikke montert ferdig, men det håper vi å få gjort neste gang.

Fikk hengt opp lingardinene i stuevinduene.  De er ganske stive ennå, men jeg håper de legger seg i de rette folder eterhvert.  Skal sy liftgardin til kjøkkenvinduet, i samme stoff og farge.
Fikk også rydda mer i og utenfor hytta. Det har jo lignet på lynnedslag de siste par månedene.  Snart kan snøen legge seg, og da er det greit å ha ryddet opp utvendig, i alle fall. Malte også ene langveggen utvendig - den som vises best fra stien. Nå gjenstår bare noen kvadrat ved inngangen.  Der har det vært fullt opp med diverse skap som Lars skal henge i vedskjulet, så det har ikke vært plass for å male der ennå.  Hadde heller ikke nok maling til å få ferdig den veggen. Var jo så uheldig å tømme ut 1/3 av 10-literspannet for en stund siden, og hadde ikke supplert med nytt....

Neste gang håper vi belegget er på plass i gangen og på soverommet, samt at gass- og vannrør blir montert. Mye småtteri gjenstår, men det er jo alltid den siste enden som tar tid....!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar