Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

mandag 12. september 2011

Kjøkkeninnredning og -vindu

Med to trillebårer og tre turer mellom parkeringsplassen og hytta, kom et vitrineskap, kjøkkeninnredning og kjøkkenvindu på plass. Det er ikke måte på hva man kan få med på ei solid trillebår!


Her er Lars klar for den 1200 meter lange turen over stokk og stein. Skapet kom velberga fram, uten en skramme.

Det viste seg at hjørneskapet til kjøkkeninnredningable for bred til å få inn døra! Lykken var at kjøkkenvinduet skulle byttes ut med et nytt, og at denne åpningen dermed ble bred nok til å få hjørnet inn. Vel, vi kunne jo ha demontert det, men nå slapp vi det.  Innredning, nytt og gammelt vindu, provisorisk kjøkken  og rot - ja, sånn er vel å pusse opp?Delvis riktig plassering av kjøkkeninnredninga. Til høyre for oppvaskkummen (som ikke er der ennå, men skal plasseres over bøtta) skal en gasskomfyr inn. Ønsket egentlig å ha komfyren rett under vinduet, men da måtte oppvaskkummen flyttes mer til høyre, noe som ikke ville passet så bra.

Det nye kjøkkenvinduet er på plass, så nå gjenstår kledning rundt både utvendig og innvendig. Sokkelen til innredninga passer ikke, den er 1 cm for høy!  Flisa over kjøkkebenken til venstre (som er skjult av glasskapet), ønsker vi å beholde, derfor må sokkelen reduseres med den ene cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar