Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

torsdag 4. august 2011

Vondt i skuldre og nakke!

Vi har vært på hytta ett par dager, og nå er sørveggen med de to nye vinduene, nesten ferdig. Kledningen og beslag er på, og nesten alt av bordkledning er satt på igjen. Etter at underbordene var spikret på, malte vi dem, før overbordene kom på. Vi hadde med oss to prøvebokser med oljedekkbeis, fordi vi var usikre på hvilken brunfarge vi ville ha. Den ene inneholdt fargen "Nøtt", og den andre "Tjærebrun". Valget falt på den siste. Men ett par-tre desiliter maling dekker selvfølgelig ikke stort, så nå gjenstår det å male ferdig veggen. Det blir godt å få bort den bleke grønnfargen!
Ups! På bildet ser hytta skjev ut, men det er nok fotografen som må ta skylda her!  Tok visst ikke bilde etter at overbordene var spikret på. Kanskje like godt, for hytta ble litt zebra-aktig etterpå....!

Grunnen til at det smerter i nakke og skuldre idag, er selvfølgelig fordi jeg har malt tak. Soverommene fikk andre strøk av hvit maling idag, og stua fikk noen panelbord malt i går kveld. Stuetaket får en mer antikkhvit anelse, mens soverommene får kritthvite tak. Rommene er så små, at jeg synes det blir best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar