Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

søndag 11. august 2013

Ikke mye nytt...

.....dermed er det vel ikke så mye å skrive om heller, da?  Joda, noen linjer og ett par bilder blir det likevel.

Dette bildet ble tatt med mobiltelefonen, en regnfull søndag formiddag. Her er gamle, smale terrassebord fjernet, for så å erstattes med nye og like brede som de som ligger der fra før. Det var et underlig arbeid å ta opp disse bordene, for de var spikret tett med lange spiker.  Pappa har gjort en grundig jobb!  De ble visst lagt før det ble vanlig å skru terrassebord.

Det ble ikke noe bilde av delene av rekkverket som Lars fikk skrudd sammen denne korte hyttehelga. Det får bli til neste helg!
Nå har det kommet en hjorteknagg på hytta vår også!  Så slike knagger i bloggen til Brit Elisabeth  http://steinbu.blogspot.no/2013_06_01_arch
og ble da ganske så betatt!  Dermed var det bare å bestille hos Gros hage, da!  Det ble bare en knagg, for den er ganske stor.  Og tung!  Det er jo stengods i den.  Har hengt den opp ved kjøkkenbenken, der poseposen henger. Staslig knagg til plastposer, må jeg si!

Ønsker ei skikkelig hyttehelg om noen dager!  Skal planlegge dugnadsarbeid på stien vi går til hytta, og håper på godt engasjement!  Jeg ble valgt til leder av hyttelaget på årsmøtet i juni, og kjenner litt ansvar for å komme igang med opprusting av stien. Den ble opprustet for ca. 15 år siden, og duk og pukk/grus bærer preg av mye bruk og slitasje. Vi er mange hytteeiere i vår beste alder (!) som er interessert i å få en bedre og mer framkommelig gangsti fram til hyttene våre.  Vi bruker trillebår og sykkel som pakkesler, og trenger skikkelig underlag når vi transporterer varer og diverse.

Men nå er det natta her - ei ny arbeidsuke står for døra!

4 kommentarer:

 1. Så kjekt du fikk tak i knagg da :-) Javisst er de tunge og store. Og råtøffe er de!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg fikk beskjed fra Gro's hage om at de hadde fått inn knaggene igjen, etter å ha vært utsolgt. Ei sånn dørbjelle i samme utførelse hadde vært noe, da....! Men jeg har en hjort på døra, så den får duge. :)

   Slett
 2. Alltid like koselig å lese innlegg på bloggen din Liv. Jeg fikk to enkelt hjorteknagger av min datter, har ikke funnet plassen de skal få enda, men disse hjorte knaggene er fine.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Mange takk for fine ord, Brit Eva! :)) Disse knaggene er jo så dekorative, at de må få henge en plass der de ikke blir gjemt bort! :)

   Slett