Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

fredag 19. juli 2013

Bak skyene er himmelen alltid.....?

Ja, hvilken farge var det igjen....?!  Nå klarer jeg ikke la være å kritisere været. Etter hjemkomsten fra Spania for to uker siden, har vi hatt en halv dag med sol og shorts-varme!  Jeg begynner på jobb etter fire ukers ferie nå på mandag, og føler at jeg har hatt bare halv ferie, på en måte.....

Joda, har vært på hytta både i forrige uke og denne - 6 dager tilsammen. Ikke to hele uker, som jeg først hadde planlagt. Når kvikksølvsøyla såvidt kravler seg over til tosifra antall grader og det regner vannrett, da er viljen til å komme seg ut av huset særdeles liten.  Såpass liten at sjøl hytteturen ble utsatt til det ble en formiddag med nogenlunde oppholdsvær.

Neida, det hjelper ikke å klage på været.  Men la det være sagt - jeg har gjort utsagnet "Det finnes ikke dårlig vær, kun dårlige klær" til skamme.  Jeg har både støvler, regntøy og ullundertøy i tusenkronersklassen, så der skulle jeg ha mitt på det tørre.  Likevel blir ikke været noe bedre av den grunn....!!

Ingen bilder av min kjære som frakter metervis med terrassebord på sykkelen (10 planker på omlag 4-5 meter hver er rekorden hittil!).  Ei heller ingen av ham i regntøy og ullundertøy, stående på kne for å skru terrassebord i regn og vind. Ingen bilder av hvor fin og praktisk den omtalte terrassen blir. Hvorfor?  Fordi jeg ikke tenkte på å ta med kameraet ut og ta bilder av ham i det ufyselige været!

Mye håndarbeid på hytta disse dagene. Siden mannen min ikke har hatt annen ferie enn den uka vi var i Spania (han bytta jobb i vår, og har det travelt i sommer i det to mann store firmaet), pendlet han mellom hytta og jobb, og kom ikke før det ble kvelden. En times jobb hver kveld bar noen resultater, men han kom ikke så langt som han hadde håpa på.

Travle tider med jobb og festivaler ett par uker framover, men håper virkelig på godt vær neste gang det blir hyttetur!!  Fordi vi fortjener det, sjølsagt...!  ;)

2 kommentarer:

  1. Kjenner meg godt igjen i den sommerferiebeskrivelsen.....

    SvarSlett
  2. Dere fortjener virkelig sol neste gang :-)

    SvarSlett