Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

tirsdag 19. juli 2011

Vi er igang!

Sist søndag tok vi turen opp til hytta for å rive ned køyesenger, fjerne en vegg og flytte en annen. Flott vær, og det var bra, siden madrasser, dyner, puter og sengetøy forøvrig måtte ut til lufting. Tre køyesenger, dvs. sengeplass til 7, ble fjernet. De to små soverommene ble noe luftigere, men da veggen mellom de to rommene var borte, ble det et ganske så stort soverom!  Men slik kan vi ikke ha det. Det er lite nok med to soverom. Grunnen til at vi river den veggen, er bl.a. at den kun var satt opp av ett lags planker! På det ene rommet vistes "finsida", mens på det andre soverommet var det en uhøvlet, grov vegg! Ingen av veggene har vel sett et eneste strøk av behandling. Man kunne høre hvis noen snudde seg i senga på det andre rommet, eller bladde i et blad. Uholdbart i dag!  Har tatt noen bilder, men kameraet er visst i 12-åringens besittelse akkurat nå.

Det er et vindu på hvert soverom, og de måler kun 40x80 cm. Ingen mulighet som rømningsvei ved brann. Tok vekk kledningen rundt de vinduene.

Vi var i grunnen fornøyd med det vi hadde gjort noen søndagstimer. 12-åringen var også med, men ble fort lei av å flytte på sengetøy og planker.

Ny tur etter jobb i morgen! Full rulle på jobb i disse ferietider, men 3 arbeidsdager igjen nå, så har jeg fire uker ferie!  :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar