Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

mandag 1. april 2013

Herlig påskeferie!!

Nå går påska 2013 snart over i historien, og det ble ei flott påske med besøk, avslapping, mange skiturer, bra vær, mye mat og litt (for mye) godterispising! Lars fikk snekret sammen to skap på hytta - ett på badet og ett på det ene soverommet.  Det på badet er plassert bak døra, og egner seg ypperlig til å skjule moppen, kosten og støvbrettet samt vaskemidler.  For oss som har tilbrakt mye fritid i ei campingvogn, er det enkelt å finne mer eller mindre smarte løsninger på begrensede arealer. Skap og hyller settes opp der man minst hadde ventet å finne dem.

Her slapper Lars av ved bålpanna. Vi fikk ett par dager med sol fra skyfri himmel, og de nøt vi hvert minutt av!

Det var mye folk å se i løypa ved hytta vår.  Hytta ligger slik til at alle som skal videre til andre hytter og utfluktsmål, passerer oss. Dermed blir det mye hilsing på folk som vi knapt kjenner, men som alltid er smilende og imøtekommende når man møtes slik på fjellet.

Vi har kjøpt oss vaffeljern til bruk på bålpanna, og det fungerte kjempefint!  Litt prøving og feiling med de første vaffelplatene, men det gikk seg til, og det var godt med nystekte vafler med syltetøy og rømme på ut i det fri!  Ellers var grillhytta god å ha også, når det kom folk som trengte en rast på tur til eller fra, og været ikke var det aller beste.

Påska gikk utrolig fort, men sånn er det jo gjerne når man har det godt!

Gleder meg allerede til neste hyttetur!  :))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar