Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

fredag 26. oktober 2012

Hyttekos, og lite jobbing

Ja, sånn har det vært flere helger nå!  Vi har kost oss med venner og familie på besøk, og har prioritert det. Vi har litt småtteri igjen, som å bygge skrog til skap på det ene soverommet og på badet.  Dører har vi kjøpt på Ikea. Det må legges opp mer strøm til leselamper på soverommene. Vaskelister ved dørstokkene. Ja, det er vel de oppgavene som ligger i jobbeglasset akkurat nå.  Til våren skal det lages mer terrasse og rekkverk.

Nå har det kommet snø, og vi tenkte oss på hytta denne helga. Men sludd og vind har satt en liten stopper for motivasjonen, faktisk. Å dra på hytta etter jobb fredag ettermiddag, krever litt ekstra planlegging, og det hadde verken min mann eller jeg overskudd til.  I alle fall ikke når vi ser værvarselet for denne helga! Vi vet ikke om vi skal bruke ski, vannski eller støvler!

Men det blir en dagstur, da. Vi må opp for å tømme vanntanker og kraner før det blir kaldere. Se over varebeholdningen, og ta med hjem det som ikke tåler å fryse. Det blir lite hytteturer på oss nå før jul, siden tenåringen er fullt opptatt med håndballkamper hver helg i november, og desember krever oss på annet vis!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar