Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

fredag 24. august 2012

Utsikt vi ikke blir lei av...!

Ikke særlig mye nytt å ta bilde av nå for tida, men utsikten fra hytta blir jeg aldri lei å ta bilde av!  Hytta ligger ca. 70 meter fra vannet, og fra både altanen og stuevinduet kan vi nyte synet av vannet som endrer seg fra minutt til minutt. Av og til kan man tro det er ei elv en ser, for vannet ser ut til å renne i en bestemt retning. I neste øyeblikk er det så stille at man kan speile seg i det. Her er et slikt vannspeilminutt:


Dette bildet er tatt fra stuevinduet. Vannet i bakgrunnen vises nesten ikke, der trærne på den andre siden av vannet speiler seg i vannflata. Vi kan sitte lenge og se og nyte denne utsikten.  Jeg har lyst til å felle noen få trær - bare noen få! - slik at vi kan få se enda mer av vannet.

Vi hadde besøk av min søster med familie forrige helg, og hunden Thinka liker seg godt på fjellet. Som labradorer flest elsker hun å bade og rulle seg. Her poserer hun nybada blant røsslyngen.


En finværsdag fikk vi besøk av et vennepar med barn, og vi kunne nyte dagen ute. Vi grilla pølser i grillhytta, og det ble for en gangs skyld varmt å stå der inne.

Ingen hyttetur denne helga, siden vi skal kjøre vår 19-årige sønn til Trøndertun folkehøgskole lørdag, der han skal tilbringe det neste skoleåret. Han har planer om å bli en enda bedre gitarist!

2 kommentarer:

 1. Nydelig utsikt. Det er vakkert på fjellet.
  hilsen Oliv

  SvarSlett
 2. Dere har virkelig en nydelig utsikt.
  Herlig :-)
  Klem
  Brit Eva

  SvarSlett