Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

onsdag 11. juli 2012

Hytte ved hytta!

Nå er endelig grillhytta på plass på fjellet!  Ved hjelp av traktor ble det et tonn tunge byggesettet flyttet fra garasjen hjemme, ut på både fylkesvei, E6 og fjellvei, før det ble delt opp. Fra parkeringsplassen og på den 1200 meter lange stien gikk turen videre med trillebår og sykkel. Fordelt på 18 trillebår- og sykkellass, kom hele stasen på plass i løpet av noen få timer. I snitt blir det 55,5 kg på hvert lass, noe som kjentes i mine skuldre og armer, i alle fall!

Massey Ferguson fra 1980-tallet dugde brukbart som kjøretøy. Noe vinglete og slitsom kjøring, men den fikk fraktet grillhytta de 2,8 milene hjemmefra.
 Sykkel har vist seg å være et svært nyttig hjelpemiddel for oss når lange og tunge gjenstander skal fraktes. Intet unntak denne gangen!
Vegger og dør ligger på den 6-kantede platten som Lars har laga.
 Litt hjelp er alltid godt å få!
 Så skal taket monteres. Ett par lange planker gir god støtte, men jeg ga en håndrekning, jeg også!  Men noen må jo ta bilde, og det blir som regel meg, det. :)
Nå er taket på. Det gikk raskt. Nå skal  den horisontale planken sages vekk, taket over inngangsdøra settes på, før dør og vinduer blir montert. Svart shingel skal på taket etterhvert.

2 kommentarer:

  1. Gøy med flere hytteblogger. Vi har 50 tallshytte uten strøm, vann eller kloakk. I tillegg er det en Holme. Det stod et grillhus på tomten men om du ser på bloggen min så gjorde vi den om til soverom fordi det er det vi trenger mest. Kikker innom deg av og til. Fortsatt god sommer. Hilsen Oliv

    SvarSlett
  2. Takk for kommentaren! :) Det er mulighet for ett par soveplasser i grillhytta vår også, hvis det kniper! Fin blogg du har! Legger den til på blogglista mi. Nå er det snart ferie for meg, og jeg håper på mange fine og varme dager på hytta. God ferie til deg også! :)

    SvarSlett