Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

søndag 22. januar 2012

Scooterskyss?! Hvorfor det??

Jeg har vel nevnt hjørnesofaen en gang eller flere...!  Den som har stått på Skeidars lager og ventet på oss siden november. Forrige uke snakka jeg med en kar som tar på seg å kjøre opp møbler og annet til hyttefolk med snøscooteren sin. Han regna med at det ikke ble så lenge nå før han kjørte farkosten opp på fjellet.

I går, lørdag, tok vi en dagstur til hytta. Vi ble overrasket over å finne oppkjørt løype fra parkeringsplassen. Det første som da slo min mann var at vi godt kunne hatt med sofabordet denne dagen, for vi hadde med den hjemmesnekra kjelken. Den skulle brukes til å frakte 50 kg vedbriketter. Vel framme på hytta, fikk min bedre halvdel nok en idè. Kanskje skulle han hente sofaen og frakte den opp med muskelkraft denne fine vinterdagen??  Jeg verken oppmuntret eller frarådet ham til det.... Men som tenkt, så gjort. Han la til noen bredere planker på tvers på kjelken, og i løpet av fire turer fikk han opp en kurvstol og hjørnesofaen i tre deler! Jeg er mektig imponert!  Vi ble veldig fornøyd med sofaen:


Putene fikk sin plass i sofaen, og ullpleddet med elger fikk endelig komme på hytta! Saueskinnene får foreløpig ligge inne - de skal i grillhytta når den blir satt opp til våren. Det ser ut som at sofaen har en lys flekk på den ene sitteputa ~ det må være vintersola som reflekterer ett eller annet, for sofaen er prikkfri!  :)

Jeg har lenge ønsket meg en grå kurvstol med fotskammel. Skeidar hadde det også!  Det kan se litt trangt ut der den står nå, men skammelen skal få stå under sofabordet, når det blir fraktet opp neste helg.  :)


Jeg tok en tur alene til fjells idag. Fikk slipt spisebordet med grovt sandpapir, og beiset et strøk med kalkhvit interiørbeis.  Det blir samme som sofabordet. Jeg beisa også ferdig en kommode, samt grunna en puff. Lokket ble med hjem for å få nytt trekk.  Hvilket trekk?  Med elg, selvfølgelig! :)


7 kommentarer:

 1. WOW! Jeg er imponert! Det er utrolig hva som går bare en har bestemt seg! Og så fint det ble! Liker godt "elge-temaet" dere har i hytta! Hos oss blir det hjort og rein siden de er "naboene" våre på hytta.

  SvarSlett
 2. Dette ble lekkert! Også jeg liker dette elg-temaet dere har valgt. Veldig fint.
  Så flittige og flinke dere er...

  SvarSlett
 3. Tusen takk for fine kommentarer, Lise og Gudveig! De varmer! :) Rein og hjort er det veldig lite av på "vårt" fjell (om det i hele tatt er noen), men elgspor har vi sett en del til, dog ikke i nærheten av hytta. Det holder at den er plassert litt her og der inne! :)

  SvarSlett
 4. Ah, så flott! Hvor har du kjøpt det fine elg-pleddet? En sånn kurvstol håper jeg også at jeg får plass til...
  Hilsen Solveig (kona til selvbygger'n ;-) )

  SvarSlett
 5. Solveig, jeg falt også for dette ullpleddet da jeg fant det i en Princess-butikk på seinhøsten! Følger med på bloggen deres - interessant å følge med, spesielt fordi dere heller ikke har innlagt strøm og vann. Flott hytte dere bygger! :)

  SvarSlett
 6. Så lekkert det ble!
  Putene og pleddet gjorde seg i den fine sofaen. Blir spennende å se når bordet kommer på plass. Koselig ble det:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Mange takk, Merete! :) Joda, må nok si meg godt fornøyd med sofakroken nå! Håper det blir enda bedre når bordet er på plass! :)

   Slett