Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

søndag 15. januar 2012

Fin hyttehelg :)

Så ble det endelig ei overnatting på hytta igjen! Det hadde snødd mye siden forrige helg - ingen spor etter oss fra da, så det ble en strabasiøs tur opp til hytta. Lars hadde snekret sammen en slags slede/kjelke, men den hadde nok passet best i oppkjørte scooterspor.  Men vi fikk opp skapet og de to hyllene vi hadde med, og det var hovedsaken!  Vi var veldig slitne etter de to turene (fikk ikke med oss alt på første tur), men vi var fornøyd med denne helgas fysiske utskeielse!  Kjelken består av en halv rattkjelke, ett par avdanka slalåmski og noen plankebiter.


Har en trollhassel hjemme i hagen. Ei grein ble med til fjells, og hengt opp i et hjørne på hytta. Et par lykter ble plassert inni greinene, og jeg ble fornøyd med dekorasjonen!  Til påske skal jeg henge opp dekorerte egg på greinene.Dette "fake"kjerrehjulet har vi hengt opp over vedovnen for å ha til klestørk. Et stykke fiskegarn skal festes på oversiden, slik at votter, luer og annet ikke faller ned på ovnen.


Har noen bilder av kjøkkeninnredningen på bloggen nå, men nå er alle hyller og skap på plass!  I helga ble hjørnehylla skrudd opp, så nå mangler bare downlights.  Lars tok deler av et skap, sagde og satte sammen delene til hjørnehylle.


Stolene er malt ferdig og trukket om i samme stoff som liftgardina. Håpet å kunne male understellet på spisebordet, men rakk det ikke. Bordplata til dette bordet samt salongbordet skal beises med kalkhvit interiørbeis, før tre strøk med matt lakk skal toppe det hele. Tror grå bordplater blir for mektig. Skapet i bakgrunnen skal og så bli grått. Mulig topplata der blir kalkhvit også?


Håper vi kommer oss på hytta igjen så snart som mulig!  :)

7 kommentarer:

 1. Hei!

  Så mange fine løsninger, fra kjelke til "tørkestativ"!

  Kjerrehjulet var kjempelurt, og fint!

  Spisestuemøblene ble fine. Enig med deg at kalkhvit bordplate kanskje blir mer dempet.

  Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine kommentarer, Merete! :) Sofabordet ble ikke så verst med kalkhvit bordplate, så jeg gjør det samme med spisebordet også. Nå venter vi på at scooterskyssen skal bli klar, for å frakte sofabordet og hjørnesofaen opp til hytta. :)

   Slett
  2. Det er kjempespennende når man kan begynne å sette på plass ting :)

   Slett
  3. Ja, det er sikkert og visst! :) Har jo møblert mange ganger inni hodet, så det er veldig spennende å se om det blir sånn i virkeligheten! Foreløpig ser det sånn ut. :)

   Slett
 2. Så fint det er hos dere! Her kan jeg helt klart hente inspirasjon til vårt oppussingsprosjekt som er ei hytte fra 60-tallet!

  SvarSlett
 3. Mange takk for koselig hilsen, Lise! :) Jeg har ikke funnet så mye stoff om oppussing av eldre hytter i hytteblader, men jeg har likevel plukket litt inspirasjon her og der. Veldig artig at min blogg kan være til inspirasjon for deg! Hadde vært fint å fått sett hvordan deres hytte er nå, og hvordan den blir! Blogger du om framdriften?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blogger ikke. Har nok tenkt på det, men er vel for lat ;-) Har på samme måte som deg ikke funnet så mye om nytt liv til gamle hytter i bladene, men plukker litt her og der. Vi redda et tilbygg fra råtne-døden i sommer og har malt litt inne, men har langt igjen! Har tenkt å ta prosjektet over en lang. Med vel 3 timer å kjøre til hytta blir det begrensa antall turer, desverre.

   Slett