Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

søndag 11. desember 2011

Vinterens første skitur til hytta

Vi ble overrasket over hvor mye snø det var i fjellet da vi endelig kunne ta turen opp til hytta igjen idag. At det var såpass at vi kunne gå på ski var klart, men at skistavene stakk minst halvmeteren ned før de traff bakken var uventet. Vi traff ett par karer som var på tur til bilen til fots, og de angret veldig på at de ikke hadde tatt med ski! Vi så sporene etter dem før vi traff dem, og jeg lurte på når de skulle opphøre - at de hadde snudd før de kom fram til målet. Men neida, de hadde gjort noe småtteri på hytta, og skulle nå hjem.

Graderstokken på hytta viste ti blå, mens inne i hytta var det tre minus. Det var rim på rutene, vannet i vannkanna hadde frosset, likeså sisterna ute. Vi skulle jo opp før det ble frost!  Men det har vært skikkelig ufyselig vær de siste helgene, så turen tok vi altså ikke før idag.

Badeinnredningen fikk sokkel og påmontert dører. Dumt vi ikke fikk med oss benkplata som står hjemme og venter på å bli montert med servanten på. Vi har en pulk på hånda - selger skal bare prøve å finne draget til den først! Sofaen står ennå på Skeidar og venter på å bli hentet. Nå blir det vel ikke noen transport av sofa før på nyåret, og da med scooter.

Til tross for at det ble kun en snartur til hytta idag, var det kjempefint  være der igjen! Vi tror vi skal få til en tur i romjula også, bare været er sånn nogenlunde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar