Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

lørdag 31. desember 2011

Romjulstur

En kjapp tur på hytta 6. juledag gjorde godt!  Ingen løype oppkjørt de 1200 meterne fra parkeringsplassen, men det var puddersnø oppå skaren, så det gikk greit å gå på ski. Lars hadde med en gammel kjelke for å dra benkplata til servantskapet opp, og det holdt såvidt!  Hadde han visst at det ble såpass tungt, hadde han nok forberedt kjelken litt bedre.  Jeg hørte noe mumling om hoppski under sjøllaget vogn - jaja.  Benkeplata kom velberget fram, og etter litt saging og boring ble plata lagt på plass på skapet.

Sårkanten på høyre side av plata må dekkes til. Speilet er et vi hadde i spikerteltet, og fargemessig passa det bra på badet, men det kan hende det blir i minste laget. Gassen må kobles til vannvarmeren, og så gjenstår noe småtteri ellers. Må jo ha litt stæsj her også, og det er innkjøpt og ligger og venter på å bli plassert.  :)

Sofaen er neste utfordring!  Vi rakk ikke å få den opp med trillebår, men vi skal forsøke å trekke den opp sjøl, uten hjelp av scooter.  Nå har vi fått fraktet opp så mye til hytta, at det hadde vært litt artig å få opp den siste store gjenstanden også.

Nå skal vi gjøre unna nyttårsfeiringen, så gleder vi oss til et nytt hytteår!

Godt nytt år!  :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar