Hytta september 2014

Hytta september 2014
Hytta september 2014

søndag 19. februar 2012

Snø, snø, snø....!

Til tross for masse nysnø, fikk vi med ei gammel dør med karm opp til hytta ved hjelp av kjelken. Døra ble plassert mellom gangen og soverommet vårt. Soverommet var fra tidligere en bod, og ei gardin fungerte som romdeler.

Denne helga ble endelig Hanna med, og vi brukte mye tid ilag med henne. Et nytt spill var innkjøpt - Logo heter det. Vi spilte det i flere omganger, og innimellom var vi ute og gravde snøhule og laga snølykt. Det sier seg sjøl at vi ikke fikk gjort så mye som vi vanligvis har gjort, men til gjengjeld fikk vi mye kvalitetstid ilag med 13-åringen.  :)

Dette bildet tok vi etter snømåking av taket i ettermiddag:


Denne vaskekommoden har min mor arvet, og den stod igjen på hytta da vi kjøpte den. Mamma malte den grønn for mange år siden. Nå blir den lys. Har vaskefat og mugge som vil passe bra på kommoden.

Nå blir det noen dager på jobb, før vi igjen tar turen til fjells! Det er jo vinterferie for skolebarna, men ikke for oss som jobber. Vinterferien tar vi i uke 12 - da blir det ei uke på Gran Canaria!6 kommentarer:

 1. Det vaskeskapet kommer til å bli kjempefint! Har et lignende på Blåsten. Veldig koselig med emaljefat og mugge på.

  Vi gleder oss til ny hyttetur i slutten av uka. KOs dere på ferie.

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 2. Kommoden var fin, og kommer til å bli kjempefin med et malingsstrøk:)

  Artig med gjenbruk!

  Merete

  SvarSlett
 3. Ja, tror vaskeskapet/kommoden blir fin med lys farge. Har malt servantskapet i samme farge som veggen - skal jeg velge en kontrastfarge på vaskeskapet og servantskapet, eller fortsette med veggfargen? Rommet er såpass lite at jeg tenkte at samme farge ville passe best? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentarer, forresten! :))

   Slett
 4. Hvis rommet er lite, er det kanskje finest med lik farge som skapet og veggen!? For romfølelsen sin del tenker jeg på... Rommet virker mindre med flere farger, tror jeg...

  Men uansett; spennende å se hva det blir til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Merete, da tenker vi likt angående farger og romfølelse! Fortsetter da med "Vanilje" på vaskeskapet også - så slipper jeg å male om servantskapet! ;)

   Slett